Caldo de Nadal
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 ossos de bou
- 2 ossos de porc
- Mitja gallina
- Mig pollastre
- Un os de pernil
- Un tros de costella de bou
- Un tros d'orella
- 250 grams de cigrons cuits
- 250 grams de carn picada de vedella
- 250 grams carn picada de porc
- Una botifarra negra
- Una botifarra blanca
- 3 patates mitjanes
- 3 fulles de col
- 1 xirivia
- 2 fulles d'api
- 2 pastanagues
- Sal
- Ous
- Pebre negre
- Farina
- 1 paquet de galets per omplir
8 racions
Elaboració
S'agafa una olla amb aigua i es posa al foc i si posen els ossos i el pollastre i la gallina i l'orella i l'os de pernil, quan comença a bullir s'agafa una cullera i es treu tota l'escuma que fa el caldo.
I posarem les verdures a l'olla del caldo i el farem bullir de dues a tres hores.
Menters amb un vol posarem la car picada de vedella i porc i els ous un pols de sal i una mica de pebre negre i ho remenarem tot junt i farem les pilotes i les posarem a l'olla. ..haurem de guarda una mica de carn per omplir els galets.
I afegirem els cigrons que estan cuits i les botifarres blanca i negre, ho posarem dins del caldo i el farem bullir 30 minuts més.
Colarem el caldo i el posarem amb una olla i quan bulli i posarem els galets que haurem omplert.
En un bandeja posarem la carn d'olla junt amb els cigrons les patates i la col i les botifarres i les pilotes.
3h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
33594 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.